понеделник, 21 юли 2008 г.

Бойкотирам "Белла"!!!

Ужасена съм! Попаднах на една вече стара статия от вестник "Стандарт" от 13 Декември 2007, която гласи следното (цитирам дословно):
"Наш бизнесмен лови анаконди
Собственикът на "Белла" повали мечка за $60 000


Красива бяла мечка на стойност 60 хиляди долара отстреля собственикът на фирма "Белла България" Венцислав Георгиев. Бизнесменът беше на пусия в Северна Канада. Запалени ловци от цял свят, нарамили пушки редом до нашенеца, ще правят опити цяла зима да покосяват там ценни редки животни. Дванадесет са разрешените за лов през този сезон бели мечки и първата от тях стана трофей на родния предприемач. Сега той чака транспортирането на ценната пухкава кожа, която в момента се обработва. Георгиев успя да отстреля и величествен елен с огромни рога, които вече красят дневната в пловдивския му палат. "През пролетта отивам на лов за анаконди в Боливия. По-екстремно преживяване досега не съм имал", чертае авантюристични планове търсачът на силни усещания. Екзотичното приключение с огромните змии ще му струва 25 хиляди долара."

И всичко това е представено в категория Блясък, а снимката е Снимка на броя!!! От кога убийството на едно застрашено от изчезване животно може да бъде бляскаво?!?! Авантюристичните планове на г-н Георгиев ме потресоха! Ами като търси силни усещания нека се изправи сам с голи ръце срещу горкото животно - гарантирам му едно невероятно силно изживяване!
Никога не съм била особено голям потребител на продуктите Белла, но мога да кажа, че окончателно ме загубиха като клиент!
Само да поясня продуктите Белла са: бутер тесто "Белла", "Тракийски кори" и "Фамилия", банички от точени кори и бутер тесто, кренвирши "Сачи" и "Леки", кайма, кебапчета, кюфтета, наденици, пастети и пр. "Народен", сух шпек "Перелик", олио "Брилянт", маргарини "Флора", "Томи" и "Белла", месни продукти "Соларис" и други с марката "БЕЛЛА България".

2 коментара:

soregashi каза...

Може ли да ползвам груб език??? Благодаря! Ебати тъпото копеле!!! Еколози в цял свят се чудят как да спрат глобалното затопляне, за да остане лед за белите мечки, които са принудени да плуват все повече, за да стигнат лед, което в много случай ги убива, а този путьо убива мечка заради адреналина... да ходи на рафтинг... и там има адреналин. Никога няма да разбера човешката мания за убиване на всякакви същества - и диви, и себеподобни.

Elena каза...

В този ред на мисли и Base Jump бих му предложила, но едва ли би го направил :(